Onderhoud & herstellingen

Breng uw auto bij ons binnen voor een onderhoud

Zowel voor een klein als voor een groot onderhoud kan u uw auto in onze garage binnenbrengen. Wij onderhouden voornamelijk personenwagens van Peugeot en Citroën, net als bestelwagens van alle merken. Hieronder kan u zien welke taken er zoal bij een onderhoud aan bod komen:

Gemiddeld genomen moet een auto om de 10.000 of 15.000 kilometer nagekeken worden. Als u op jaarbasis minder kilometers rijdt, is het verstandig om jaarlijks langs te komen. Om de 30.000 kilometer of om de twee jaar is het dan weer tijd voor een groot onderhoud – afhankelijk van hoe vaak u rijdt. Het type en de leeftijd van uw wagen zijn andere factoren die de frequentie van een onderhoud kunnen beïnvloeden.

Lifted car in garage
favicon Tekengebied 1 1

Hoeveel kost een auto-onderhoud?

Doorgaans start de prijs van een auto-onderhoud vanaf € 149,00. Als er meer onderdelen vervangen moeten worden of we bepaalde stukken moeten herstellen, kunnen de kosten oplopen. Wij beloven u een transparante communicatie over prijzen. Als u alvast een bedrag wil laten berekenen, kan u de calculator van Eurorepar gebruiken.

Uw wagen laten onderhouden of herstellen?

Maak vandaag nog een afspraak!
Mechanic hand checking and fixing a broken car in car service garage
favicon Tekengebied 1 1

Is uw auto aan een herstelling toe?

Mocht uw auto aan een herstelling toe zijn, kan u die evengoed door ons laten aanpakken. Wij gebruiken uitsluitend originele vervangonderdelen, waardoor we u kwaliteit kunnen garanderen. In onderstaand overzicht vatten we de gangbaarste herstellingen samen:

Zou u een beroep willen doen op onze diensten? Dan kan u eenvoudig online een afspraak maken. U kan ons tevens telefonisch of per mail bereiken.